Region Jämtland Härjedalen

Lärplattformar

Fokus: Digital kompetens

Digiteket

Digiteket är en lärplattform för digital fortbildning särskilt framtagen för de som jobbar på bibliotek. Läs mer på Digitekets hemsida Länk till annan webbplats..

Digital SkillUP

Digital SkillUP är ett EU-finasierat initiativ med mål att tillgängliggöra grundläggande kunskaper kring ny teknik till alla europeiska medborgare. Läs mer på Digital SkillUPs hemsida Länk till annan webbplats..

Digitala jag

Digitala jag är en utbildning från Google Digitalakademin och Arbetsförmedlingen, och är skapad för de som vill bli tryggare med att använda digitala tjänster i vardagen. Läs mer på Digitala jags hemsida Länk till annan webbplats..

Internetkunskap

Internetkunskap från Internetstiftelsen, hjälper oss att bli en säker och medveten internetanvändare genom att samla kunskap om nätet och digitala tjänster som vi har användning för i vår vardag. Läs mer på Internetkunskaps hemsida. Länk till annan webbplats.

Data Detox Kit

Data Detox Kit, från Tactical Tech, tipsar om steg vi kan ta för att ta kontroll över vår digitala integritet, säkerhet och vårt välmående på sätt som känns rätt för oss själva. Läs mer på Data Detox Kits hemsida. Länk till annan webbplats.


Senast uppdaterad: 2022-03-7