Region Jämtland Härjedalen

Omvärldsbevakning

Digitalisering och teknikutveckling går väldigt fort och det kan vara svårt att hänga med. Som tur är finns det tjänster som snappar upp det senaste och sammanställer åt oss!

NomoFomo - No more fear of missing out

"NomoFomo grundades av Nicklas Hermansson 2020 med visionen att upplysa och underhålla genom att förklara nyheter, uppfinningar, forskning, människor och trender som formar framtiden. NomoFomo är den nya tidens mediehus. Vår drivkraft är att vara en motpol till fake news och spräcka hål på filterbubblor som segregerar samhället. Varje vecka synar vi 2500 artiklar, videos, poddar och rapporter – och analyserar det absolut bästa innehållet. Vi utforskar internets roligaste, viktigaste, konstigaste och läskigaste platser för att identifiera världens mest fascinerande nyheter och berättelser." Läs mer och signa upp dig på NomoFomos nyhetsbrev: nomofomo.se Länk till annan webbplats.

Internetstiftelsen

"Internetstiftelsen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället. Vi är en stiftelse och vår urkund slår fast att vi ska säkerställa en stark och säker infrastruktur för internet som tillgodoser dagens och framtidens behov i Sverige samt främja forskning, utbildning och undervisning med inriktning på internet." Läs mer och signa upp dig på Internetstiftelsens nyhetsbrev: internetstiftelsen.se Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 2021-11-26