Region Jämtland Härjedalen

Susanne Lindström

Krokvåg 354
844 91Hammarstrand
Ragunda kommun
susakroksl(@)gmail.com
www.jaentkraft.se Länk till annan webbplats.

Jag är född och uppvuxen i Krokvåg, väster om Hammarstrand. Efter lite små turnéer runt om i länet och utanför, är jag sen 18 år tillbaka i hembyn. Jag har alltid tyckt om att lära mig saker, både praktiskt och teoretiskt. Därför har jag haft lite svårt för att bestämma mig vad jag ska bli när jag blir ”stor” och provat på lite av varje.

Mina utbildningar är följande: Beklädnadsteknisk utbildning, (sömmerska), Vårdbiträdesutbildning, Naturvetenskaplig utbildning, Konsumentekonomisk kurs med kostinriktning (sy, väva, laga mat) Undersköterskeutbildning, Lärare i MA/NO, år 1-7, med utökade behörighet i bild och idrott till år 9. Har lärarlegitimation. Byggingenjör hållbart byggande, med en teknologie kandidatexamen också. Jag har dessutom en hel del olika kurser, både inom skolans värld och där utanför: Livskunskap, social och emotionell träning, Ledarskapsutbildning, Barn med särskilda behov, Esoterisk healing, Universal Heart, steg 1 och 2.

När det gäller yrkeslivet är det lika brokigt. Jag har arbetat som svinskötare, servitris, undersköterska, lärare – allt ifrån år 1 till år 9 samt även SFI. Mestadels undervisat i matematik och naturkunskap, men även en stor del i bild. Som lärare i år 1-6 så undervisade jag i de flesta ämnen. De senaste åren har jag arbetat som bygglovshandläggare, verksamhetsansvarig för VA och just nu arbetar jag som Entreprenadingenjör, med projektledning.

Jag har praktiserat två somrar som snickare, hos Ol-Månsbackens bygg och jag renoverar och fixar med mitt eget hus.

Jag har skrivit en barnbok som jag illustrerat själv med akvarellteckningar. Den har jag gett ut på eget förlag. Jag har även skrivit en diktbok som jag illustrerat med blyertsteckningar men den har jag inte gett ut än.

Publicerade verk:
Sagan om Vättan och elefanten (Barnbok med akvareller), 2016

Senast uppdaterad: 2021-02-9